slider

Στο πλαίσιο της φετινής εκδήλωσης του Ομίλου Εκπαίδευσης και Τεχνολογίας ΟΜΗΡΟΣ, ο φορέας Key CERT τίμησε για άλλη μια χρονιά τους συνεργάτες του.

Στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου Τιτάνια όπου βρέθηκαν οι συνεργάτες του πανελλαδικού δικτύου KeyCERT έλαβαν τιμητική διάκριση από τον Διευθυντή Πιστοποίησης κ. Γεώργιο Σιδέρη για τη μέχρι τώρα επιτυχημένη συνεργασία τους, ενώ οι μαθητές που διακρίθηκαν με τις επιδόσεις τους στις πιστοποιήσεις του φορέα παρέλαβαν αριστείο.

 

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού, κ. Κωνσταντίνος Καλτσάς, ο Αντιδήμαρχος Αθηναίων και δημοσιογράφος, κ. Ελευθέριος Σκιαδάς, ο Πρόεδρος Κοινωνικού Πολύκεντρου ΑΔΕΔΥ, κ. Θεόδωρος Χρονόπουλος, ο πρόεδρος του συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού», κ. Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος, ο Επικεφαλής Γραφείου Ενημέρωσης Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, κ. Λεωνίδας Αντωνακόπουλος, η πρόεδρος του Συλλόγου Επιστημόνων Μαιών-Μαιευτών Αθήνας, κα Περμανθία Πανανή, η παρουσιάστρια και ηθοποιός, κα Νόνη Δούνια, η γνωστή στιχουργός, κα Ελεάννα Βραχάλη, όπως κι ο καθηγητής Διαιτησίας και πρώην